maanantai 10. elokuuta 2015

Ollaanko valmiina muutokseen

Tänä aamuna kiukutti herätä..(johtuneen menkoista) kiukku kuitenki kesti sen onnettoman hetken ja yhden kahvihuikan jälkeen olin ku uus nainen! Mietin edellis illan kirjoitustani ja sitä koulu asiaa, nyt tai ei koskaan! Olin kuitenkin selannut mollin sivua jo pidemmän aikaa eikä hotelli ravintola koulutusta näyttänyt alkavan sitten ollenkaan.. otin kuitenkin asioista selvää ja soitin aikuiskoulutuskeskukseen ja haku oli käynnissä parhaillaan! Oli kyllä taas onni onnettomuudessa!
Ja juuri äsken se viimein tapahtui, raapustin hakemukseni sinne, nyt vaan pitää uskoa ja luottaa että pääsen aloittamaan ja VIHDOIN  päättämäänkin opinnot.

Tänään aamu oli mukavan lepponen, pyykit pyöri pesukoneessa ja mä järjestelin paikkoja eikä ollut kiire minnekkään.. ajattelin että Neri nukkuis ensin päikkärit ennenku mentäs käymään labrassa verikokeissa ja se oli huonosti ajateltu.. oltiin terveyskeskuksella klo 12.15 ja mitäs siinä labran ovesssa lukikaan isolla.. AUKI MA-PE KLO 8-12. Eihän siinä, olihan se ihan lepposa aamupäivä bussi ajelu Nerinkanssa. Samalla reissulla käytiin maitokaupassa

Tähän väliin kuva mun päivän syömisistä mitkä jäi vähän laihaksi


Aamupalaksi kaksi ruisleipää juustolla, kalkkunaleikkeellä ja kurkulla plus omena
Lounas tonnikalasalaattia kahdella munalla
Päivällinen :D Rahkaa mustikoilla
Iltapalaa en kuvannutkaan mutta kun jättää tosiaan tuon päivällisen välistä niin on iltapala nälkä taattu joten siis vetäsin kolme ruisleipää kananmunalla ja kinkulla.

Nerinkanssa ollaan luettu tänään kirjoja ja levitetty puu palikat kolme kertaa ympäri kämppää ja tietty ulkoiltu omassa pihassa. Tän päivän kotityöt rajoittuu aikalailla pyykinpesuun ja imurointiin, on ollut niin järkyttävän kuuma että ollaan menty vähän sieltä mistä aita on matalin.

3viikon jumppa tauon jälkeen.. (huokaus) on hyvä aloittaa kesäkuntoon 2076 käsijumpan merkeissä
vikat sarjat jäi vajaiksi, ei noussut ei :D kolmessa viikossa ehtii voimat kadota puolella näköjään..
Otin myös itsestäni niin järkyttäviä motivaatio kuvia että kun niitä katson niin takaan että perse nousee penkistä ja alkaa tuloksia syntymään.
Ongelma kohtani on mahan ja lantion seutu.. Tulen julkaisemaan blogissani varmasti ennen ja jälkeen kuvia ja pääsette seuraamaan että tapahtuuko kehitystä vaiko eikö.

Säästö purkkiin tipahti tänään 5,45e, Masentuneena jo odotan kuun loppua kun oon tonkimassa sieltä rahaa johonkin tupakki askiin :/ mutta toivon että näin ei käy.

Nerinkanssa käytiin viellä saunassa ja iltapalan jälkeen yritin lukea sille pikkuprinssiä mutta eihän meidän termiittiä kiinnostanut kuunnella vaan olisi halunnut mielummin repiä kirjan kappaleiksi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti