sunnuntai 9. elokuuta 2015

Uutuus

Tässä ollaan vihdoin, jännän äärellä. Aikeissani on ollut uuden blogin tekeminen jo pitkään mutta kun niin saamaton välillä olen niin se tulee vasta tässä.

Paikallaan olisi pieni esittely siis ja päivitys

Olen siis 23vuotias yksinhuoltaja äiti jolla on 1,4vuotias tytär -Neri. Nerin isä on Nerin elämässä läsnä mutta meidän yhteinen tiemme tuli päätökseen, olemme kuitenkin hyvissä väleissä ja vietämme aikaa yhdessä perheenä viikonloppuisin tai ainakin tällä hetkellä.

Blogissani kerron arjestamme ilman kaunisteluja ja ilman filttereitä. Kerron kuinka yritän lisätä liikuntaa elämääni ja haaveissani olisi kroppa joka näyttää siltä että sillä on tehty muutakin kuin katsottu nyyhkyrakkaushömppää sohvan nurkassa ja syöty suklaata.

Kerron ruokailustani ja tulen jakamaan reseptejä ja ruokakuvia.

Sanonta kuuluu että sentti on miljoonan alku ja tämän sanonnan varjolla yritän kovasti säästää ilman sen suurempia tuloksia mutta kerron siitäkin täällä.

Tämä on blogi jossa et tule näkemään postauksia molon uudesta syysmallistosta tai siitä mikä on tämän talven hitti haalari. Täältä et löydä muoti ja asu kuvia vaan kuvia lapsesta jolla on mukavat ja säähän sopivat vaatteet.

Muutimme kuukausi sitten Kouvolasta tänne Inkeroiseen. Olen pitkään haaveillut että uskaltaisin lähteä Kouvolasta ja viimein olinkin kasvanut niin isoksi ja rohkeaksi että otin sen askeleen ja tähän asti ainakin se on ollut elämäni parhaimpia päätöksiä, kaupungista tuppukylään.

Suuria suunnitelmia ja haaveita että saisin kouluni päätökseen, että pääsisin kehystämään koulutodistukseni ja naulaamaan sen isäni olohuoneen seinään niin loppuisi sekin kuittailu aiheesta.
Odotan siis tällä hetkellä sitä että aikuiskoulutus puolella alkaa catering tutkinto mihin pääsisin mukaan. Opintoja olisi jäljellä vain hikiset puolivuotta, muutama näyttö ja yksi harjoittelu.
Sitten kun Neri oppii puhumaan ja tajuaa kysyä multa "äiti mikä sä oot ammatiltas?" niin voisin ylpeänä sanoa KOKKI

Tule ihmeessä mukaan seuraamaan miten nämä kaikki asiat toimii käytännössä vai toimiiko ollenkaan, Leuka pystyssä kohti uusia pettymyksiä vai miten se meni? Elämään pitää muistaa sekoittaa huumoria, kourallinen rakkautta ja antaa armoa itselleen, kukaan ei ole täydellinen.
Toivon vain että olen hyvä äiti ja että osaisin tehdä oikeita ratkasuja elämässäni tästä eteenpäin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti