tiistai 11. elokuuta 2015

Tiedättekö NE menkkapäivät..

Se päivä kun mikään ei mene niinku störmsöissä näytetään! Ja se tunne kun näinä päivinä pienetkin asiat saavat suurenmoisia tunteita aikaan, eikä tosiaan niitä hyviä.
Verikokeisiin meno yritys kaksi, aamulla puurot vähän lenteli mun piti ottaaa tästä kauneudesta teille ihan kuviakin mutta,, Neri pääs aamulla maistamaan vähän kameran muistikorttia minkä olin eilen illalla jättänyt epähuomiossa liian lähelle pöydän reunaa. Kokeilin korttia kameraan niin se herjaa ettei korttia pysty käyttää..

Noh ei siinä sitten. Aamutoimien jälkeen ei muutakun terveyskeskukselle päin että ehditään varmasti ja että ehdittäisiin takasin viellä ennen Nerin päikkäreitä. Jätin aamupalan väliin kun ei oikein siinä kiireessä maistunut mikään ja ajattelin että ei meidän reissussa kauan mene että syön sitten sen jälkeen, tupakitkin jätin kotiin.
Iloksemme huomasimme ettei ollut yhtään jonoa ja pääsimme suoraan sisään ja jo pian kävelemään pysäkille odottomaan bussia, 35minuutin odottelun jälkeen huomaamme erään naisen kanssa kun meidän bussimme ajaa satasta ohi.. "mitä vittua just äsken tapahtu" vieressäni seisova nainen totesi mulle ja pahoitteli kiroilua pienen lapsen kuullen, vastasin " en vittu tosiaan tiedä ja ei haittaa!"
Seuraava bussi lähtee tunninpäästä ja ulkona auringossa oli sen 30c eikä mulla tietenkään mitään vettä mukana ollut...

Yritin yrittämällä ottaa asian huumorilla ja soitin siskolleni samalla kun kärräsin meidät varjoisalle puolelle tietä.. Jenna onneks sai mut nauramaan niin että peltoja pitkin se varmasti kuului kauas.
Kärräsin Neriä edes takas tienlaitaa ja olin monen mielestä huvittava näky, ohi kulkevat autoilijat hymyilivät minulle huvittuneena..

Onneks Neri nukahti ja nukkui sitten päikkärit rattaissa odotellessamme sitä bussia. Soitin ja valitin ensimmäistä kertaa elämäni aikana! Helpotti!¨

Kotona heti syötiin ja juotiin paljon! Päivällä tein ruaksi kana, sipuli, paprika kerma kastiketta ja tummaa riisiä ja siihen kylkeen eilistä tonnikalasalaattia, välipalaksi banaania ja illalla ruisleipä ja meinasin kyllä, (oi kyllä) herkutella horneteilla viellä tänään!

Tänään on kävelty joku noin 2.5km ja tehty vatsalihas jumppa.

Säästöprojekti sujuu! Laskin kolikkopurkin kolikot tänään ja siellä on 54e.

Tää vaan oli vähän huono päivä toivottavasti pääsen kirjoittamaan teille huomenna vähän kivempia juttuja.


Joutessani kun Neriä siinä kärräsin niin nappasin kanervaa mukaani ja odottelen jo intona mun lempi vuodenaikaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti